2017.09.19.

2017.09.19.

Összeugrik a gyomrom, amint a péntekre gondolok. Hogy miért, mikor már 38-szor végigcsináltuk?

Mert sajnos egyre rosszabb. Zalán már nagy, mindent ért és emlékei vannak. Meglepő, de a mai napig fel tudja idézni, hogy ő nem akart a műtőbe menni. Pedig emlékszem olyan időkre, mikor azért sírt keservesen, hogy bemehessen oda aludni. 🙁

Már fél. És vele együtt én is. Ha ismét műtét lesz, fájdalmai lesznek. Áprilisban nagyon csúnyán be is vérzett a szeme, de ez csak esztétikai probléma. Azonban sokáig fájt is neki. 🙁 És utána a napi 3-5-szöri szemcseppentés, a közelharc amit minden alkalommal vívnom kellett vele… Minden porcikám tiltakozik ellen!

Nem akarok gondolni se rá!

Zalán nagyon várja már az utazást. Minden reggel úgy kel, hogy mikor megyünk már, illetve napközben is ezerszer megkérdezi. Imádja a gondolatot is, hogy repülőre ülhet. Mindig kérdezget, hogy mi hogy lesz, milyen lesz ha felszáll a gép, mit fog látni, stb. Sajnos ezekre én sem tudom a választ, soha nem repültem.

Az itthoni élet sem egyszerű. Apa megint mérges. “Szerencsére” megint napokig dolgozik , amit amúgy nem szeretek, de a nyugalom mindennél többet ér és Zalánnak most nyugalomra van szüksége. Sajnos Csenge és András beteg, de most már bízom benne, azzal, hogy külön szobában aludhat, élhet Zalán, talán nem terjednek annyira a betegségek. Most nagyon nem jönne jókor.

Zalán a múltkor látott valami reklámot a tévében és azóta Vibovit gumivitamint szeretne. 🙂 Tegnap, miután a két gyerek gyógyszerére 15 ezret hagytam a gyógyszertárban (lehet aranyat is raktak a tablettákba) még vettem Zalánnak Vibovitot, de sajnos elszúrtam a lépést, mert dinósat vettem és neki a delfines (aqua) kellett volna. 😀

Most, hogy tudja, menni fogunk a delfinjeihez, még jobban lelkesedik értük. Eddig csak színező, újság, könyv, plüss volt delfines, most már kirakó, ágynemű, képek, minden érdekli. A videókat órákon keresztül képes mozdulatlanul nézni. Olyan is érdekli, ami soha nem fordult még meg a fejemben. Vannak-e fogaik, merre látnak, felfele is vajon? Melyik uszonnyal vált irányt, hogy kap levegőt a vízben, stb… Amire tudok válaszolok neki. De a fogas kérdés kifogott rajtam is. 🙂 De megnéztük egy képen és van foga. Persze ebből is ezer kérdés következett. 🙂 De nem baj! A péntek előtt erre most szükség is van.

A házzal kapcsolatban is van még jócskán teendő. A beázás ideiglenesen meg lett szüntetve, persze muszáj lesz valamit kitalálni a tetőre, mert így nem lesz jó sokáig. Sajnos fát már hiába akartunk venni, most sehol sincs, pedig körbehívtuk a környező erdészeteket. 🙁

De majd alakul minden. Legalább is ebben reménykedek. A pénteken legyünk túl. Most ez köti le minden erőmet. Rettenetesen féled, ezt mégsem érezheti Zalán !


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

16 − 12 =