2018.02.05

2018.02.05

2018.02.05.

Elkezdődik az a bizonyos 1,5 hét… Hogy várom, hogy már vége legyen és megkönnyebbüljek!

Aki ezen már keresztül ment, az tudja, ez ilyenkor az idegek játéka. Ki jobban, ki kevésbé jobban bírja. Egy a lényeg, a gyerek ebből semmit se érzékeljen!

Így igyekszünk a lehetőségekhez mérten a legjobban kirekeszteni a külvilágot. Mondhatni a valóságot, de ez nem lenne teljesen igaz. A valóság nem külsőség, csak egy vetület!

Rengeteget játszunk, énekelünk és bolondozunk. Zalán továbbra is maximális figyelmet követel. Nélkülem nem alszik, sőt, csak úgy ha fogom a kezét vagy átölelhet. Így aztán sokszor úgy érzem magam, mint a konzerv hal. 😀De nem baj, ha neki ez jelenti a biztonságot. Hiszen ez is egy hatalmas dolog!

Régebben nem igazán érdekelték Zalánt a könyvek, valahogy nem volt türelme nézegetni vagy végighallgatni amit olvasok neki. Mostanában ez változott. Néha már kifejezetten kéri, persze azt, hogy egyszerre olvassunk el egy egész könyvet. 🙂 Nemrég a zene is nagy barát lett és sokat kell vele dalolni, egyszerűen élvezi. Rengeteg dalt elénekel már egyedül is.

Mivel a mai napig minden nap tanulunk a lányokkal, Zalán igazi minden lében kanál. Ha az egyik lány nem érti a matekot, neki is meg kell nézni, mert hátha… Tudjátok, több szem többet lát. 🙂 Azt hiszem, törvényszerű volt, hogy elkezdje érdekelni a matek. Számolni már régóta tud, de most elkezdte összeadogatni a számokat. 🙂 Bízom benne, hogy ha odáig jutunk, érteni is fogja. Mindenesetre semmit sem erőltetünk, hiszen mindenkinek megvan az egyéni ritmusa. Azt hiszem neki amúgy is. 🙂

Régóta készültem egyfajta szemlélt váltásra, melynek az utóbbi 1-2 hétben el is jött az ideje. Igyekszem ezt minél jobban végezni. Bár nem kis feszültséget szül az előttünk álló 1,5 hét, megpróbálom a gondolataimat a pozitív mederben tartani. Hiszen hasonló a hasonlót vonzza. 🙂

Holnap elindulunk… Jövő kedd este már megkönnyebbülve tesszük le egy időre ismét az utazások terhét. Most csak ez érdekel. A többi várhat és kérem ezt mindenki tartsa tiszteletben!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 × 5 =