2018.11.21.

2018.11.21.

Valahogy nem sikerül az az egyenesbe jövés. Valahogy minden olyan döcögős. Persze azt se várhatom, hogy egycsapásra megszűnjenek a gondjaink.

Az mindenesetre már nagyon sok, hogy szinte folyamatosan betegek a gyerekek. Zalán visszaesett, Csenge ma már itthon van ismét, mert hangja is alig van és rettenetesen rosszul érzi magát. Jázmin is beteg, de csodák csodájára ő meg napi 200 db zsebkendővel bírja valahogy.

Talán az utóbbi években ilyen nem is volt. Főleg Csengén csodálkozom, aki szinte beteg se volt. Ha mégis, akkor se döntötte le ennyire a lábáról. Igaz, akkor a ti segítségetek által rengeteg vitamint tudtam venni. Sajnos most ezt nem engedhetjük meg magunknak.

Zalán gyógyszere rengetegbe kerül. Tudom, úgyis lesz aki kitalál bármennyit de nyugodtan higgyétek el, ennyi!

És sajnos fogytán van. Nagyon!Zalán kezelését egy neves kutatóorvos felügyeli, a szemész doktornőnk pedig tud róla. Rengeteg a jó tapasztalat erről a szerről nem csak külföldön, már itthon is. Nagyon kell! Nagyon-nagyon!

Egyelőre most erre koncentrálunk, mert extra sürgősen van szükségünk rá. Ezért gyűjtjük az alumínium italosdobozokat és műanyag kupakokat. Ezért keresünk SOS fuvarost, aki el tudja vinni leadni a kupakokat nekünk, hogy meg tudjam venni Zalánnak a következő adago(ka)t. Kérlek segítsetek!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 × 2 =