2019.03.20.

2019.03.20.

Hosszúak és fárasztóak a napok mostanában. Rengeteget dolgozunk, hogy egy kicsit jobb legyen.

Zalán szépen szokik vissza az oviba, a normális gyerekéletbe. Újra nyit a többiek felé, újra barátkozik. A logopédiával is nagyon jól halad és természetesen nem hagytuk abba az egyéni fejlesztését sem most, hogy újra járhat oviba. Az első hang rengeteget hozott magával, a logopédus mindig nagyon megdícséri. Persze, drága… De a mai világban minden az és nekünk minden pénzt megér, hogy őt valóban éretten engedjük, még ha csak magántanulóként is, iskolába. És gyorsan telik az idő! 🙂

Időről időre akadnak problémáink is, valahogy nem akarnak elkerülni. Most hirtelen egy nap alatt lett csőtörésünk a wc-ben, illetve leomlott egy darab fal a wc ajtó mellett. Sajnos ezekkel most nem tudok mit kezdeni, apa meg szegényem látástól vakulásig dolgozik. Azért a falat megpróbálom valahogy visszacsinálni, de a csatornaszerelést nem vállalom! És ugye itt a vasalás, ami elég hajtós és időrabló.

Mintha valami átok ülne rajtunk, Csenge vasárnap “beteg lett”. De csak annyi tünete van, hogy nagyon fáj a feje és fázik. Az orvos  a neurológiára utalta. 😱 Még hajlottam is a dologra, egészen addig, míg tegnap reggel már Jázmin is ezeket a tüneteket produkálta. Most már inkább valami vírusra gyanakszom. Hallottatok ilyesmiről?

Nagyon várjuk a tavaszt! Ahogy télen egy séta erejéig sem lehetett Zalánt kirángatni a lakásból, most már lekötözve se lehet benn tartani. Virágot szed nekem, lót-fut egész nap. Azért jobban örülnénk már a jóidőnek! 🙂

És ugye készülünk a következő útra, amely kedden lesz. És milyen jó leírni, csak KONTROLL lesz! A kiújulás óta az első kontroll. Annyira bízom benne, hogy legközelebb is csak kontroll lesz!

De tudom, hogy nem szabad beleélni magam! Ez azért lelomboz és nehézzé teszi a gyomromat. Nem is akarok erre gondolni, mert fáj! Szenvedett már eleget ez a kis ember!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

13 − 8 =