2019.09.03.

2019.09.03.

Tudom, nem jelentkeztem túl sokat a műtét óta. Ennek több oka is van, de a legfőbb az, hogy sajnos nekem is csak 24 órából áll egy nap.

Hogy mi is történt velünk az elmúlt majd’ 1 hétben?

Minden reggelünk egy küzdelem volt. Zalán lelkében hatalmas volt a fájdalom, ami teljesen letaglózta. Minden reggel megküzdöttünk a szemnyitással, illetve a szem nemkinyitással. Előbb beragadt neki, könnyezett, zavarta a fény, majd annyira félt a fájdalomtól, hogy ezért nem merte kinyitni a szemét. Legtöbbször délig tartott ez az időszak, majd szép lassan oldódott. A mai volt az első nap, mikor nem kellett ezzel küzdenünk.

Kell viszont mással. 🙁 Zalánt tetőtől talpig elborította az ekcéma. A karjait, lábait teljesen, most már sajnos a hátára is átterjedt. A fürdetést végigsírja, nem is sírja, üvölti, mert annyira csípi a víz is. Megtörölgetni csak nagyon nehezen lehet, inkább csak fel szabad itatni óvatosan a bőréről a vizet. A krémezésnél magából kikelve üvölt, annyira csíp neki.

Számunkra ez két dolgot jelenthet. Vagy most érte el az immunrendszere a mélypontot, vagy beteg lesz, mert régen akkor ütötte ki ennyire. Kemo után, illetve betegség előtt. Rövidesen kiderül. 🙁

A szeptemberrel az iskola is elkezdődött mind a négy gyermekünknek. Zalán az első, András az utolsó, a lányok pedig a 4. és 7. évfolyamot kezdték. Nem lesz egyszerű év! Szerencsére az iskolában minden segítséget megkapunk Zalán fejlesztésével kapcsolatban, külön foglalkozást térítésmentesen, stb. Tehát le a kalappal mindenki előtt, maximálisan megértik a helyzetet és segítenek mindenben! Zalán pedig eddig még imádja az iskolát, nagy lelkesedéssel végzi el a feladatokat. Reméljük megmarad ez a lelkesedés. 🙂

Szóval egyelőre így vagyunk. Sokszor nem könnyű, mégis menni kell tovább. Hiszen nem adhatjuk fel! Nektek pedig nagyon szépen köszönjük, hogy mellettünk álltok, segítetek, bíztattok. Kérjük, ha tudtok, segítsetek továbbra is. Jelenleg legnagyobb szükségünk klór alapú fertőtlenítőszerre és vitaminokra van, hogy Zalán immunrendszerét mielőbb fel tudjuk pörgetni.

Kérjük, gyűjtsétek tovább nekünk a kupakokat és alumínium italosdobozokat is! Köszönjük szépen mindenkinek!

 

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

nyolc + 6 =