2021.04.22.

2021.04.22.

Köszönjük szépen a sok kedves érdeklődést, Zalán szerencsére jól van. 🙂

A szemén még látszik a beavatkozások nyoma, de a kedve már rendben. Ma már csak egyszer kért fájdalomcsillapítót és az éjszaka is jól telt.

Érdekes módon az otthoni műtétek után sokszor 1,5-2 hétig is beragadt Zalán szeme, itt pedig már ma reggel sem volt beragadva. 🤔 Sem bedagadva. 🤔

A közérzete is sokkal jobb, talán a látása is a kezd tisztulni, igaz, olvasni még nem tud, a betűk még összefolynak előtte. De majd az is alakul.

Minden előírást betartunk, óràra pontosan cseppentek a szemébe, éjjelre feltesszük a szemvédő kagylót.

Egyelőre fáj neki, ha felfelé néz vagy balra, de sokkal jobb a helyzet, mint volt kedd este vagy akár tegnap. Tegnap délután festett is, bár még kicsit bizonytalanul. 🙂

Tegnap aggasztott, hogy nem nagyon akart enni, de ezt betudtam a sok gyógyszernek, ma már ez is alakul, eszeget. Bízunk a legjobbakbak, hiszen Zalánt a legjobb orvosok kezelik. Egyébként éppen ma olvastam utána, hogy az első szemet, amit sikerült a DIR-től megmenteni éppen a professzor publikálta. Ez egy 2012-es kutatás volt. Akkor 3-ból 1 szemet sikerült megmenteni. És 2019 nyarán publikálta a professzor a legújabb kutatását, ami ezt forradalmasította. Ergo: jó helyen vagyunk!

Győzni jöttünk!

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

hét + 9 =