Zalán édesapjának kérése

Zalán édesapjának kérése

Tegnap éjjel egy embert élesztettem újra a születésnapján. Egy esélyt kapott, egy újat!

 

19 éve indulok időről időre szolgálatba, a mentőszolgálat kötelékében. Segítek fiatalon, idősön, betegen, autóba szorult sérültön. Van, hogy én magam is sérülök, de sokszor észre se veszem, hogy megfejeltem valamit vagy elvágott egy üvegszilánk. Megyek, mert van, ahol szükség van rám. Mentem, ami még menthető és sokszor elsiratom, akin már nem tudtam segíteni.

 

Békeidőben a mentőzés mellett még egy stabil fix állásban dolgozom és ezen kívül is elvállalok mindent, ami egy kis bevételt hoz.

Zalán a legkisebb gyerekem. Az egyszemem fénye. Sajnos nekem a másikat elvitték A MANÓK… 2,5 éves voltam, én már nem emlékszem. Nekem maradt egy szemem!

Ha valaki most odaadná nekem azt a 30 millió Ft-ot, amellyel megmenthetem a fiam látását, ha egész életemben neki dolgoznék is, de visszafizetném! Erre megesküszöm!

 

Én ott vagyok az esőben, hóban, fagyban, de a 40 fok melegben is és ha kell bemászok melléd a roncsba, hogy megmentsem az életed, hogy segítsek rajtad!

 

Mikor megkapom Zalán számláit, rajta a morfium és egyéb nagyon kemény, itthon is csak bizonyos engedéllyel rendelkező szakképzett egészségügyi dolgozók által adható szerek, elszorul a szívem. Az én gyerekem, akit annyira vártam, hogy két lány után lehessen egy fiam!

Sikerült, de milyen áron?! Az egész élete egy küzdés.

 

És küzd a család is vele együtt, küzdök én is. Ha hibáztam, megbántam és igyekeztem mindent jóvátenni. Az édesapám egy magyar kórházban küzd az életéért, én pedig ha anyu és anyós nem segítenének be minden egyes nap, már nem tudnék dolgozni, hiszen itt vannak a lányok!

 

Én ott vagyok mindig, ha hívsz! Éjjel, nappal. Hétköznap, hétvégén, karácsonykor is. Te számíthatsz rám! Hívj és megyek!

 

Én számíthatok rád? Itt vagy mellettem, hogy együtt megmenthessük a fiam látását?

 

A legapróbb támogatásért is hálás vagyok neked!

 

Ha te is itt állsz mellettem, Zalán kezelését itt tudod támogatni!

 

Lépéselőnyben Zalán Egészségéért Alapítvány

 

OTP Bank

11737007-23725209

 

Külföldről indított utalások esetén:

IBAN: HU17 1173 7007 2372 5209 0000 0000

SWIFT(BIC): OTPVHUHB

 

PayPal: lepeselonyzalan@gmail.com

 

Adószám: 19235925-1-08


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

húsz − 5 =